8 Ekim 2013 Salı

Sosyal Medya Haberleri Sizlerle



Görsel tasarım ve sosyal medya haberlerinin yer aldığı, güncel teknoloji ve hayata dair herşeyin paylaşıldığı, alanında uzman ve profesyonel bir ekibin bir araya gelmesi ile oluşan 2013 yılının en özel internet girişimi.
İçeriğinde teknoloji videoları, yaşama dair gezi rehberleri, sağlıklı yaşama dair en güncel bilgileri ve de sosyal medya’nın anlık değişkenlerini sunan VUUB.net, sürekli güncellenen yapısı ve detaylı editör kadrosu ile, sürekli kendini yenileyerek ve sizlerden gelen geri bildirimleri dikkate alarak yoluna büyük bir sürat ile devam ediyor.
Facebook’da güvenliğinizi nasıl sağlayacağınızı mı bilmiyorsunuz? Ya da Twitter kullanırken klavye kısayollarını öğrenerek çok daha hızlı işlem yapmak niyetinde misiniz? Son çıkan oyunların ekran görüntüleri ve tanıtım videolarını heyecanla bekliyor musunuz? Vücudunuzda istemidiğiniz dövmelerinizi hangi yöntemle en sağlıklı şekilde sildirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? İş dünyasını ve yeni girişimleri yakından takip etmek ve tüm gelişmelerden haberdar mı olmak istiyorsunuz?
Eğer cevabınız evet ise sizi VUUB.net’de görmek istiyoruz, üstelik içerik ürettiğimiz tüm bu konu başlıkları içerisinde (Sosyal Medya, Apple, Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram – Tasarım, Photoshop, Vector, Eğitim, Dosyalar, WordPress, Kaynaklar, Teknoloji, Araçlar, Mobil Uygulamalar, Programlar - İş Dünyası, Reklam Taktikleri, Yeni Firmalar, Medya, Pazarlama – Eğlence, Film, Müzik, Oyun, Spor, Televizyon, Mizah – Yaşam, Yeme – İçme, Gezi, Sağlık) editörlerim ile rahatlıkla iletişime geçebilir ve kafanıza takılan sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz.
Gün geçtikçe önem kazanan, şahsi veya kurumsal tüm çalışmalarınız için büyük önem ve değer arz eden sosyal medya’da nasıl daha efektif yer alabileceğinizi, daha üst sıraları hedefleyip nasıl yükselişe geçeceğinizi VUUB.net ile açığa çıkartıyoruz ve sizi de mutlaka aramızda görmek istiyoruz.
Görsel Tasarım ve Sosyal Medya Haberleri – VUUB.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder